ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Astrologi og tarot

Bedømmelse
artikler: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Forbindelsen mellem astrologi og tarot


Astrologi spiller en meget vigtig rolle i fortolkningen af tarotkort. Hvert stjernetegn er knyttet til et af Tarotkortene i de store arkaner. Disse kort beskriver essensen af en person, og de inspirerer også, når en person er faret vild og skal finde tilbage til sin vej. Hvert af de store arkanakort svarer til stjernerne, månerne og planeterne inden for stjernetegnet. Kombinationen mellem tarotkortenes fleksible, forskelligartede og lidt abstrakte vejledning og de strukturerede horoskoper synes at give en anden dybde til personlighedstolkningen. Folk ved ikke, hvem der begyndte at kombinere Tarot med astrologi, men det vides, at det blev startet for århundreder siden. Når man lægger kort til en person, er det meget nyttigt at kende den andens kraftkort, da det har indflydelse på den måde, hvorpå den anden person vil fortolke sine kort.


Find nedenfor forbindelsen mellem dit stjernetegn og dit tarotkort!


Vædderen Tarotkort: Kejseren

For Vædderen er dit Tarotkort Kejseren. Dette kort står for loyalitet og støtte. Dit stjernetegn repræsenterer den person, som dine venner og familie kan regne med, og de vil elske dig for det. Din villighed til at hjælpe andre er uendelig, og med din autoritetssans vil du opnå mange ting i livet.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Kejseren

Taurus Tarotkort: Hierofant (ypperstepræst)

For Taurus er dit kort Hierofanten eller også kaldet Ypperstepræsten. Dette tarotkort symboliserer din søgen efter en større mening i tingene. Dit stjernetegn kan lide at udforske ting og opdage, hvordan tingene fungerer for at finde vigtige livslektioner. Når du har lært noget nyt, kan du godt lide at dele din nye viden med andre.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Ypperstepræsten

Tvillingerne Tarotkort: De elskende

For tvillingerne er dit Tarotkort de elskende. Tvillingerne er ofte velsignet med at se de forskellige sider af en mønt. Desværre kan dette også føre til ubeslutsomhed, lejlighedsvis for dit stjernetegn. Lovers-kortet hjælper Gemini til at vælge den vej, der er tættest på deres personlige vision.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Lovers

Krebsen Tarotkort: Vagn: Kæresten

For Krebsen er dit Tarotkort Vognen. Vognen er stærk og en frihedssøger, der elsker at opdage nye mennesker, ting og steder. Dit stjernetegn vælger at gå sin egen vej, selv når andre er uenige. Han er modig for at gøre det og vil bruge sin veludviklede intuition til at guide ham.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Vogn

Løven Tarotkort: Styrke

For Løven er dit Tarotkort styrke. Styrkekortet symboliserer fysisk styrke såvel som følelsesmæssig og åndelig styrke. Ligesom løvens stjernetegn viser dette Tarotkort mod, når du skal overvinde problemer.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Styrke

Jomfruen Tarotkort: Den eremit

For Jomfruen er dit Tarotkort eremitten. Eremit symboliserer indadvendthed og opdagelse af vores dybere selv. Ligesom eremitten kan Jomfruens stjernetegn til tider lide at trække sig tilbage fra den ydre verden og vende sig indad for at sætte farten ned og bevare fokus.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Eremit

Vægten Tarotkort: Retfærdighed

For stjernetegnet Vægten er dit Tarotkort Retfærdighed. Retfærdighed står for retfærdighed og god dømmekraft. For at træffe den rigtige beslutning bør du få en objektiv bedømmelse og afveje dine ønsker mod dine behov.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Retfærdighed

Skorpionen Tarotkort: Døden

For Skorpionen er dit Tarotkort Døden. Døden er ikke et negativt kort. Tværtimod indebærer det transformation og at give slip. Dit stjernetegn synes at vide, at ting altid går over, hvilket gør dig til en klog person.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Død

Skytten Tarotkort: Temperance

For skytten er dit Tarotkort Temperance. Dette Tarotkort symboliserer harmoni og balance. Dit stjernetegn er en sand mægler, der altid er i stand til at finde fælles grundlag. Du er stabil og i stand til at arbejde dig igennem vanskeligheder på en stabil måde.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Temperance

Stenbukken Tarotkort: Djævelen

For Stenbukkens stjernetegn er dit Tarotkort Djævelen. Djævlekortet er ikke et negativt kort. Det afspejler, at du skal se din mørke side i øjnene for at fremme åndelig transformation. Reflekter over dine negative tanker, accepter dem og vend dem til noget positivt for at blive den bedste version af dig selv.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Djævelen

Vandmanden Tarotkort: Stjernen

For Vandmanden stjernetegn er dit Tarotkort stjernen. Dette Tarotkort symboliserer optimisme og håb. Du tror på, at dine ønsker kan gå i opfyldelse. Du kan inspirere andre med din optimisme og kan overbevise andre om, at de også begynder at tro på, at alt er muligt.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Stjerne

Fiskene Tarotkort: Månen

For stjernetegnet Fiskene er dit Tarotkort Månen. Månen repræsenterer vores følelser, og for dig betyder det, at du er medfølende og at din følelsesmæssige side er veludviklet. Du er nogle gange overvældet af usikkerhed og frygt.

Tryk på tarotkortet for at finde ud af mere!


Månen


Hjem Tilbage til artikler