ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Numerologi

Bedømmelse
artikler: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Numerologi, en magisk verden af tal


I numerologiens verden har hvert enkelt tal sin egen betydning og er relateret til ens personlighed. Den meget kendte matematiker og filosof Pythagoras var den, der for første gang kombinerede de matematiske discipliner med åndelig tro for første gang. Han mente, at tal var lettere at regulere og klassificere ting. Ifølge ham har alting numeriske relationer og dermed sin egen betydning. Selv mennesker har det.


De 9 tal i numerologien har alle deres egen betydning. For eksempel står 2 for harmoni og fred. Det er et følsomt tal. Men for eksempel er 7 et udadvendt tal, som søger eventyr og personlige oplevelser. Hvert tal har sine egne karakteristika på denne måde og forbinder sig med forskellige personligheder.


Det vigtigste tal i numerologien er dit livsbanetal. Dette tal er baseret på fødselsdatoen og beskriver menneskers personligheder. I numerologien mener man, at hver enkelt af os har sit eget unikke nummer, som fortæller meget om, hvem du er, og hvorfor du handler, som du gør. Numerologi er i dag bredt anerkendt og bruges i aviser og magasiner ved siden af horoskoper. Folk fra alle kulturer er fascineret af deres betydning af dem og deres magt til at inspirere.


Er du nysgerrig efter at kende dit unikke livsbanenummer? Beregn det i vores numerologiberegner

Find ud af det her!

Hjem Tilbage til artikler