ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Sol opgående Månens tegn

Bedømmelse
artikler: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Astrologi: Soltegn, opgangstegn og månetegn


Vidste du, at vestlig astrologi, som de fleste af os kender den, kan være meget mere specifik end blot at kende dit stjernetegn? I de vestlige lande kender vi normalt vores stjernetegn som den mekanisme, der beskriver vores personlighed. Men dette er kun en forenklet måde at se på din astrologiske profil på. Mere specifikt er der tre hovedtegn, der påvirker din karakter: soltegnet, det opstigende tegn og månetegnet.


Soltegn - Ego

Soltegnet er det stjernetegn, som de fleste af os kender i astrologien. Det beskriver vores natur, den adfærd, som vi er mest trygge ved. Soltegnet står for egoet og beskriver dine karakterers essentielle egenskaber. Det er kernen i den person, du er. Soltegnet er let at bestemme, fordi det afhænger af den dato, du er født. Men som du måske har bemærket, kan folk med samme soltegn være meget forskellige fra hinanden. Det skyldes, at soltegnet ikke er den eneste faktor, der bestemmer din personlighed. Månetegnet og det opgående tegn er lige så vigtige for dit astrologihoroskop. Er du nysgerrig efter, hvad dit stjernetegn har at fortælle dig om 2022?

Find ud af det her!

Er du nysgerrig efter at vide, hvad dit stjernetegn allerede har at fortælle dig om 2021?

Find ud af det her!

Månens tegn - Det indre selv

Månens tegn i astrologien står for dit indre jeg. Det er din følelsesmæssige, blødere side, hvor følelser og instinkter tager overhånd. Månetegnet er dit underbevidste selv. Til tider kan du faktisk føle, at dine karakteristika i måneskiltet er mere til stede end dit soltegn. For eksempel når du er en følsom person, eller når du føler dig godt forbundet med dit instinkt. Men det kan også ske, at dine karakteristika i måneskiltet er skjult i dig. Ofte er det kun de mennesker, der er tættest på dig, der kan genkende dit månetegn. Da dit månetegn repræsenterer dit indre og dine følelser, kan du opleve, at du ønsker at leve mere i overensstemmelse med dine månetegnstræk. Det kræver en del mod og sårbarhed at få forbindelse til dit indre jeg og vise andre, hvem du er inderst inde. Men det er øvelsen værd, da dit månetegn er en vigtig del af dig. Er du nysgerrig efter at vide, hvad dit Månetegn er?

Find ud af det her!

Opstigende tegn (Ascendant tegn) - Udseende

Det stigende tegn eller Ascendanten i astrologi symboliserer din fremtoning over for den ydre verden. Det opstigende tegn var den opstigende planet i den østlige horisont på det tidspunkt, hvor du blev født. Ascendanten er den måde, du præsenterer dig selv på. Det stigende tegn står for dine ambitioner i livet, og det bestemmer dit perspektiv på verden. Nogle siger, at det opstigende tegn er din offentlige maske; det er den måde, du gerne vil have, at andre skal se dig på. Men det beskriver også, hvad du tiltrækker i livet; søger du efter magt, kærlighed, skønhed eller noget andet? Det stigende tegn (Ascendant) bestemmes ikke kun af din fødselsdag, men også af det tidspunkt og sted, du er fødtHjem Tilbage til artikler