ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Dream dictionairy

Bedømmelse
drømme: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Dine drømme forudsiger din fremtid

Hvad betyder min drøm? Det er et spørgsmål, som man hører meget ofte, da alle ønsker en forståelig drømmetydning. Spåmanden vil forklare mere om drømmenes fascinerende verden. Dit sind kommunikerer til dig gennem dine drømme. Du er måske ikke altid klar over det, men det sker hele tiden. Oplysningerne i din drøm vil hjælpe dig med at forudsige din fremtid bedre.


En bedre forståelse af dine drømme gennem spåmandens drømmetydning og drømmeordbogen vil gøre det lettere for dig at leve et mere afbalanceret og lykkeligt liv.


Brug din sunde fornuft, når du udfører din drømmeanalyse. Prøv at forstå betydningen af symboler, der ikke er nævnt i denne drømmeleksikon. Fokuser på kendetegnene ved de symboler, du drømte om, og prøv at passe det ind i det større billede.


Spåmanden tilbyder to muligheder for din drømmeanalyse:

Drømmetydning Skriv din drøm så udførligt som muligt, og spåmanden vil give dig svar baseret på relevante drømmenøgleord
Drøm ordbog Hvis du kun ønsker at søge på et enkelt nøgleord eller ønsker at læse hele ordbogen, kan du besøge vores drømmeleksikon.

Oplysningerne i spåmandens drømmeleksikon stammer fra flere kilder. Alle kilder hævder, at emnet drømmetydning og drømmeanalyse er blevet studeret meget omhyggeligt. En af kilderne er Almine, en mystiker, healer og lærer med stor troværdighed.

Almine spiritual journeys