ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 12

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 12: P'i - Standstill (Stagnation)


P'i - Stilstand (Stagnation) står for disharmoni. De skabende kræfter er ikke i balance. Dette fører til stilstand og forfald. Ved at vende dig mod din indre sandhed, dvs. kontemplation og refleksion, kan du indlede en tilbagevenden til velstand.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: der er en ubalance. Dette hexagram er det modsatte af det foregående T'ai - Fred. Forvirring og uorden er til stede. Den mørke energi er indeni, og den lyse energi er i den ydre verden. Derfor skal man være opmærksom på at ændre sin indre verden, da dette i sidste ende vil manifestere sig i den ydre verden.


Afbryd dine negative følelser som f.eks. angst, frygt og jalousi. Hvis du lader disse følelser få overhånd, opgiver du dit overlegne selv.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Du kan få succes, hvis du er åben for muligheden for også at trække dig tilbage. Det bør du gøre, hvis det bliver umuligt at få din indflydelse til at tælle ved at handle.


Anden linje - fortolkning af I Ching

I en tid med kaos skal du være tålmodig med dig selv og de negative følelser, du observerer. Hold ud i ydmyghed. Dette vil føre til, at mindreværdige elementer vil tjene overlegne elementer, som begge vil drage fordel af i sidste ende.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

De mindreværdige elementer, der er kommet til magten, vil ikke kunne klare den udfordring og det ansvar, de står over for. Selv om det ikke direkte vises til den ydre verden, vil erkendelsen af denne utilstrækkelighed hos det lavere element medføre forandringer.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Tiden med stilstand er næsten ved at nå et vendepunkt. Den, der virkelig er kaldet til at skabe chancen, vil gøre det. Beskedenhed er af betydning.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Der er ved at ske en forandring til det bedre. Egoet bør dog holdes uden for ligningen. Frygt er en integreret del af forandringen. Succes er kun mulig, hvis der tages skridt med forsigtighed.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Standstill ophører ikke af sig selv. Det er nødvendigt at gøre noget for at opnå held og lykke. Der er brug for den rette vejledning for at nå frem til en tilstand af fred.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Ch'ien - himlen og under K'un - jorden.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden