ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 14

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 14: Ta Yu - Besiddelse i stor udstrækning


Ta Yu - Besiddelse i stor udstrækning står for stor magt, når ild og himmel mødes. Dette vil manifestere sig for den, der er beskeden og venlig. Hvis den rette vej følges, vil personen blive forbundet med den indre sandhed, eller sagt på en anden måde, sit højere selv.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: styrke og klarhed, der kommer indefra, forenes. Den kraft, der stammer fra denne enhed, strømmer således frit ud i den ydre verden.


Den, der har renset sine principper, tanker og handlinger, vil forblive tro mod den indre sandhed. Andre vil anerkende din harmoni med universet og dermed blive positivt påvirket af den.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Vær opmærksom på de vanskeligheder, der skal overvindes. Lad ikke egoistiske mønstre forstyrre


Anden linje - fortolkning af I Ching

Dygtige assistenter er til stede for at hjælpe dig med at bære den store besiddelse. Det er vigtigt at anerkende dette og søge deres hjælp i vigtige sager.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

En stor mand deler sine ejendele med andre. Hvis han ikke kan dele sine ejendele, tyder det på svaghed. Samtidig bør den store mand give slip på sine svagheder.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Vær forsigtig. Det ser ud til, at du er fristet til at sammenligne dig selv med ligestillede. Følg din egen vej for at undgå fejltagelser. Bliv tro mod din indre fred.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Folk bliver overbevist af oprigtighed og sandhed, ikke af tvang. Folk vil naturligt blive tiltrukket af det, der er retfærdigt og rigtigt.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Himlen hjælper den, der er hengiven. Universets strøm vil manifestere sig for den, der forbliver tro mod sig selv baseret på de rette principper.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Li - flamme og under Ch'ien - himlen.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden