ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 15

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 15: Ch'ien - Beskedenhed


Ch'ien - Beskedenhed står for den store tavse kraft, der ligger i at være beskeden. Det viser, at enkle mennesker bliver løftet af det, og at mennesker i høje stillinger vil blive elsket, hvis de er i stand til at forblive beskedne.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: succes vil blive skabt, hvis egoet kan tages ud af ligningen. Det indebærer, at man arbejder på en disciplineret måde baseret på de rette principper, f.eks. at man søger efter muligheder for at korrigere sig selv og hjælpe andre.


Beskedenhed indebærer også en form for ikke-handling. Det vil sige, ingen praleri eller kamp mod sig selv eller andre ego-fokuserede aktiviteter. Dette giver plads til, at den kreative energi kan opstå og manifestere sig i den ydre verden.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Selv i vanskelige situationer skal du fokusere på at tackle situationen nemt og hurtigt. Dette er også en form for beskedenhed. Lad unødvendige overvejelser ligge.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Beskedenhed i din indre verden, som kommer til udtryk i den ydre verden, vil have en bæredygtig indvirkning på dine omgivelser. Ingen kan blande sig.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Hvis du lader dit ego komme ind i ligningen, vil det føre til kritik, og der vil opstå vanskeligheder. Vær tro mod din beskedenhed, hvilket vil føre til held og lykke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Vær opmærksom på, at din udtrykte beskedenhed er sand beskedenhed. Beskedenhed, der kommer til udtryk i form af ikke at tage ansvar og lade andre gøre arbejdet, er det modsatte af, hvad der menes med ægte beskedenhed.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Du må ikke forveksle beskedenhed med at "følge strømmen". Hvis der træffes beslutninger på grundlag af ukorrekte principper, vil en beskeden person træffe energiske foranstaltninger for at rette op på situationen.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Når noget går galt, er intet nemmere end at give andre skylden. Den overlegne person erkender dette og tager ansvar. Han forbliver beskeden og handler uselvisk.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over K'un - jord og under Kên - bjerg.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden