ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 16

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 16: Yü - Entusiasme


Yü - entusiasme står for hengivenhed, der fører til inspiration, hvorfra entusiasme vil opstå. Det indikerer også en bevægelse ad den vej, der giver mindst mulig modstand. Samtidig er der også en negativ form for begejstring, hvis den er baseret på uretfærdige principper.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: hvis man udviser den rette entusiasme, kan mange døre åbnes. For at vække entusiasme er det imidlertid vigtigt, at du er i overensstemmelse med dine omgivelser. Kun i så fald kan din indre entusiasme manifestere sig ordentligt i den ydre verden.


Denne såkaldte hengivne entusiasme virker mirakler. Sørg for, at dit mål ikke er at tilfredsstille dit eget ego eller at påtvinge andre din vilje. Kun ved at gøre det rigtige og gode vil man finde sand fred.

xxx


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Vær opmærksom på egoistiske mønstre i en entusiastisk indsats. Entusiasme virker kun, hvis den er baseret på en dybere tro på, at den vil skabe forening mellem andre.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Lad dig ikke vildlede af illusioner. Mens andre måske bliver forblændet af begejstring, vil en stærk mand observere de første tegn på forringelse og handle derefter.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Sørg for, at timingen er rigtig, hvis du reagerer på begejstring. Stol ikke på andre, men vær tro mod dig selv, når du vælger.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Helt oprigtige mennesker vil tiltrække andre med deres entusiasme. Frihed fra tøven og beslutsomhed vil antænde den guddommelige gnist i andre.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Dit ego er en hindring for succes. Konstant pres forhindrer en i at være fri. Tag dig tid til at genoptage kontakten med din indre sandhed, før du fortsætter.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Det kan være, at du er blevet vildledt af begejstring. Denne erkendelse kan være hård i starten, men selvkorrektion vil føre til held i sidste ende.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Chên - torden og under K'un - jord.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden