ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 17

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 17: Sui - Følgende


Sui - Following står for glæde ved bevægelse i overensstemmelse med de to trigrammer (Lake og Thunder), som dette hexagram består af. Accepter det, der er, og følg livets strøm. For at få følgere må man følge sig selv, det er den indre sandhed.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: nogen skal først lære at tjene, at følge med. Dette er nødvendigt, da der uden en følgeskare ville blive skabt ved at udøve magt. Ved at bruge magt til at skabe et følge skaber man modstand og hindrer livets strøm.


Accepter den måde, tingene er på. Iagttag situationen og handl bevidst på den, dvs. brug intuitiv visdom i din beslutningsproces.

Vær konsekvent i at gøre det rigtige, og det vil føre til glæde ved at bevæge sig. Held og lykke.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Forbliv åben for dialog med dine følgere. Lyt bevidst ikke kun til det, du hører, men vær også opmærksom på det, du ser og føler.


Anden linje - fortolkning af I Ching

En person skal vælge i nære relationer. Man skal ikke investere tid i dårligt selskab, da det vil afholde en fra godt selskab. Hold øje med disharmoni med ordentlige principper.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Lad dig ikke lede af impulser. Forbliv fast i dine valg, som bør træffes på grundlag af ordentlige principper.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Pas på med overfladiske smiger, da de ikke er bæredygtige. At følge skaber succes. Vær kun opmærksom på ærlige og oprigtige relationer.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Succes opnås ved at følge det, der er godt. Husk på det gode i hver eneste handling, du foretager dig.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Loyalitet er vigtig og bør belønnes. Hvis denne loyalitet udvises med overbevisning og disciplin, vil den blive belønnet.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Tui - Lake og under Chên - Thunder


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden