ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 18

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 18: Ku - Arbejde på det, der er blevet ødelagt (forfald)


Ku - Arbejde på det, der er blevet ødelagt, er et krav om at fjerne den årsag, der har forårsaget den nuværende stagnation i situationen. Hexagrammet opfordrer til at arbejde på det, der er blevet ødelagt.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: alt, hvad der er blevet ødelagt af ens handling, kan også genoprettes af ens handling. Hvis man arbejder konsekvent på at genoprette det, der er i forfald, kan der opstå fremskridt.


Ved at være bevidst, dvs. fokusere på den indre sandhed, og ved at udvise opmærksomhed på det nuværende øjeblik, dvs. fokusere på nuet, vil du bringe bevægelse ind i den stagnerede situation. Positiv energi vil sikre, at modstanden ophører og lader tingene flyde frit igen.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

En fastlåst fastholdelse af gamle traditioner, tankemønstre og kollektive menneskelige forhold resulterer i forfald. Pas på ikke at blive fanget af denne stive fastholdelse, da den skaber ulykke.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Reparer det, der er blevet ødelagt, forsigtigt, da denne fejl skyldes svaghed og ikke bevidst hensigt.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Dette indikerer en person, der bruger lidt for meget energi på at rette op på det, der er gået galt. Det er dog bedre at bruge for meget energi end for lidt.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Dette indikerer, at nogen ikke gør noget for at genoprette det, der er under forfald. Hvis denne svaghed fortsætter, vil det føre til ydmygelse.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Der træffes passende foranstaltninger for at rette op på det, der gik galt i fortiden. Det er nødvendigt at yde bistand til at løse dette problem.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Det er kun berettiget at trække sig tilbage, hvis du bruger tiden til at fremme din egen udvikling. Dette vil i sidste ende gavne fremtiden.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Kên - bjerg og under Sun - vind.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden