ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 19

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 19: Lin - fremgangsmåde


Lin - Der er flere fortolkninger af denne fremgangsmåde. En almindelig oversættelse betyder "at blive stor". Det indikerer således tilgang af positive påvirkninger. Dette vil dog kun ske, hvis man forbliver tro mod sin egen sandhed baseret på de rette værdier.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: en tid med glæde og positive fremskridt nærmer sig. Held og lykke er sikker, hvis du handler beslutsomt og vedholdende for at få det bedste ud af denne situation.


Husk dog, at livet er cyklisk. Gode tider kommer og gode tider går. For at kunne mestre de gode tiders forfald skal man sørge for at erkende det i tide og acceptere det.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Hold jer til det, der er rigtigt fra starten, for at få mest muligt ud af de gode tider, der nærmer sig.


Anden linje - fortolkning af I Ching

En velbevidst person, der ser klart, vil opnå held og lykke. Accepter, at alt er forbigående.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Vær opmærksom på bevidstløshed, hvis det ser ud til at gå godt. I ubevidsthed ligger en potentiel fare.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Vær altid åben over for andre. Uanset hvad deres sociale rang er eller ikke er. Åbenhed vil føre til større succes.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Sand visdom tiltrækker hjælp fra andre og dermed sand succes. Den, der handler på grundlag af egoistiske tankemønstre, vil i bedste fald kun opnå kortvarig succes.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

En oplyst person, der vender tilbage for at nærme sig andre, opnår store fremskridt. Vejled andre, hvis du virkelig er ledet af en korrekt indre sandhed.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over K'un - Jorden og under Tui - Søen


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden