ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 2

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 2: K'un - Den modtagelige


K'un - Det modtagelige repræsenterer det, der er stort, oprindeligt og fordelagtigt. Yin-linjerne (brudte) i I Ching-hexagrammet står for urkræfter. Den mørke, eftergivende og modtagelige kraft af yin. Det er komplementet til Det skabende, da det modtagende ikke bekæmper det skabende, men fuldender det.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: Tiden er inde til at følge med i stedet for at tage initiativ. Vær modtagelig over for andre. Lyt, dyrk beskedenhed.


Den modtagelige repræsenterer naturen i modsætning til ånden, jorden i modsætning til himlen. Som tidligere nævnt supplerer den den skabende kraft i Den Kreative. Hvis den modtagende forsøger at stå lige side om side med den skabende kraft, vil den blive ond. Fokuser derfor på accept, støtte, ikke på at modtage anerkendelse eller andre egoistiske mønstre.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Alt opstår, opretholdes og opløses til sidst. Ophør med at gøre modstand mod begivenhedernes gang. Der kan træffes forholdsregler ved at observere cyklussen og handle ud fra den.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Der er en balance mellem den skabende kraft fra Det Kreative og den understøttende kraft fra det modtagende. Alt bliver som det skal.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Lykken vil kun komme, hvis man ikke søger anerkendelse. Den kloge mand overlader gerne berømmelsen til andre. Oprigtighed og ydmyghed tjener korrekt.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Vær forsigtig. Modstand mod begivenhederne vil føre til ulykke. Bevar reserven.


Femte linje - fortolkning af I Ching

En raffineret person udtrykker sig kun indirekte. Den kommer fra den indre kraft og er ligeglad med, hvad andre måtte tænke eller gøre.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Bliv ved med at være modtagelig. Ellers kan den stærkes (den skabende) vrede blive trukket over dig. Begge sider vil tabe i dette tilfælde. Bekæmp egoet.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over såvel som under K'un - Jorden.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden