ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 20

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 20: Kuan - Kontemplation (Vis)


Kuan - Kontemplation står for kontemplation, det vil sige at observere sig selv, men også at blive set af den ydre verden. Den, der kontemplerer den indre sandhed, ellers kaldet den universelle sandhed, vil blive bemærket af den ydre verden. Dette kan være et eksempel for masserne.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: ved at være bevidst om dig selv er der visse fremskridt. Dette er et resultat af, at energien strømmer til det sted, hvor du fokuserer din hensigt på. Hvis denne opmærksomhed er positiv og baseret på korrekte principper, vil der opstå held og lykke.


Kontemplation i et roligt miljø vil gøre dig i stand til at frigøre dig fra de hindringer, som dit ego skaber. Uden modstand skabt af dit ego vil du være i stand til at forstå livets mystiske love. Indre koncentration vil gøre dig i stand til at opdage din åndelige kraft.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Sørg for, at du overvejer på det dybest mulige niveau. Et overlegent menneske må ikke være tilfreds med kontemplation uden mening. Afstå fra overfladiskhed. Søg at søge at forstå i sandhed.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Man har en tendens til at relatere alting til sin egen opfattelse, og derfor er der ingen sand kontemplation mulig.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Overgangen er i gang. Denne dybere måde at tænke over sig selv på overvinder de egoistiske tankemønstre, som du er vant til. Bliv observatøren.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Den, der forstår og lever efter de rette værdier, vil lede andre. Fokus på respekt, tillid og kontakt.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Befriet fra egoistiske tankemønstre er man i stand til at stå uden for de materialistiske anliggender, der er skabt af sindet. Øv dig i selvkontemplation for at opnå denne tilstand.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Her er frigørelsen af de egoistiske tankemønstre allerede opnået. Oprigtig kontemplation er det højeste gode.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over solen - vinden og under K'un - jorden.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden