ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 21

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 21: Shih Ho - Bidende igennem


Shih Ho - At bide igennem står for at håndtere modstand aktivt. Man er nødt til at bide sig igennem forhindringen. Da der er ubalance, er det vigtigt, at man handler ud fra de rette principper.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: enten er ubalancen skabt i dig selv, eller også er ubalancen forårsaget af en udefra kommende omstændighed. For at kunne håndtere situationen på en ordentlig måde bør man stoppe op. Kun ud af stilheden vil nye indsigter opstå.


Det lyder i modstrid med at bide sig aktivt igennem forhindringen. Men det er ikke sandheden. Vend tilbage til stilheden og forstå, hvordan dette fungerer.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

En klog mand lærer af sin første fejltagelse. Det er en advarsel om at stoppe. Hvis den kloge mand lærer, vil heldet følge med.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Hvis man ikke respekterer sandheden, vil det føre til modstand. Man kan forvente en ufarlig straf. En retfærdig straf.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Et gammelt problem kommer frem i lyset. Da det drejer sig om gammelt materiale, vækker den tilhørende straf vrede. I sidste ende forbliver den, der straffer, fri for skylden, da det netop var på det tidspunkt.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Der er store hindringer. Der er behov for korrektioner, og de bør foretages med måde og beslutsomhed. Opgaven vil i sidste ende blive løst med succes.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Pas på, at du ikke griber ind for tidligt. Iagttag situationen og lad livets mystiske love arbejde for dig.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

En stædig opførsel fører til ulykke. En, der er døv for advarsler, vil skabe forlegenhed. Vend tilbage til ydmyghed og forbliv loyal over for din indre sandhed for at undslippe denne situation.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Li - ild og under Chên - torden.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden