ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 23

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 23: Po - at skille sig ad


Po - Splitting Apart står for en tilstand af forfald, der er på vej. Overordnede kræfter bør afstå fra at handle, da de underordnede kræfter i øjeblikket er overvældende. Accepter situationen, som den er i øjeblikket.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: man skal være stille og lade modstanderen gå forbi. Polaritet er en integreret del af livet og skal ske.


Pas på, at du ikke "splitter op" ved at forsøge at tvinge situationen til din fordel. Det vil virke modstridende. Søg efter stilhed, så det kreative kan komme i aktion. Bliv tro mod dine kerneprincipper under din stilhed.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Dit ego vil producere meget støj i tider med frygt. Forstå, at dette kun er en sindsbaseret tilstand, der forsøger at tvinge dig til at handle. Hvis du handler på baggrund af dette, vil ulykke være resultatet.


Anden linje - fortolkning af I Ching

De underlegne kræfters magt vokser. Der er tegn på fare til stede. Stædig udholdenhed vil blive straffet. Vær forsigtig og vent på, at den skabende kraft vender tilbage.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Vær tro mod din indre sandhed, som er den universelle sandhed. Dette vil bringe stabilitet ind i et hektisk miljø. Accepter mulig modstand fra lavere kilder.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Tag imod den ulykke, der er til stede i øjeblikket. Modstand vil kun forværre situationen. Fokuser din opmærksomhed på at løse situationen.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Mørke energier står ikke længere i modsætning til de overlegne elementer. Sagt på en anden måde kan der opnås positive forandringer gennem korrekt refleksion.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Ondskab kan ikke trives i nuet. Fokuser på nuet og positive intentioner. Forbliv loyal over for det, der er. Forbliv loyal over for den universelle sandhed for at opnå held og lykke.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Kên - bjerg og under K'un - jord.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden