ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 24

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 24: Fu - Tilbagevenden (vendepunktet)


Fu - Retur står for at vende tilbage til lyset. En tid med mørke er forbi. Lyset vender tilbage som foråret og lyset vender tilbage efter vinteren. Den bevægelse, der er til stede, er ikke fremkaldt af magt. Det er livets strøm: skabelse, næring og opløsning.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du kan forvente vækst uden at udøve magt. Væksten er i harmoni og kommer naturligt. Derfor sker transformationen uden modstand.


Fu - Return skal også minde dig om at vende tilbage til dit eget lys. Den, der kan frigøre sig fra betingede tankemønstre fra fortiden og ikke er knyttet til længsel efter fremtiden, vil finde sand fred i nuet.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Korriger små afvigelser fra den rigtige vej direkte, når de opstår. Små afvigelser er oke, og der vil opstå held og lykke.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Vær forsigtig med egoistiske tendenser. Returnerer opfordrer til handling for at vende tilbage til dit indre selv. Dette er lettere, hvis du er omgivet af godt selskab.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Undgå mennesker, der viser konstante tendenser til at forlade den indre sandheds vej. Fortsæt på din egen vej.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Dine ambitioner og meninger om andre er blot betingede tankemønstre. Den, der anerkender og accepterer denne virkelighed, vil finde sand fred.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Undgå at fokusere på trivielle spørgsmål. De overlegne elementer undskylder ikke. Årsagen skal observeres og løses. Se dem som kendsgerninger og ikke som fejl.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Hvis man ikke reagerer på signalerne om at vende tilbage, vil det føre til ulykke. Det betyder, at man bør korrigere sine principper, hvis de ikke er korrekte. Hvis man ikke gør det, vil det føre til ulykke.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over K'un - Jorden og under Chên - Torden.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden