ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 25

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 25: Wu Wang - Innocence (Det uventede)


Wu Wang - Uskyldighed står for livets strøm. Hvis man har et naturligt og sandt sind, kan man følge himlens lov (angivet af det øverste trigram). Hvis ens natur ikke er styret af himlen, vil det føre til åndens opløsning.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør fokusere på aktivt at lukke dit ego. Disse skabte tankemønstre vil kun skade dig og holde dig fra uskyld tilbage. Når du først er forbundet med kilden, vil du være i stand til at høste fordelene ved livet.


Intet er gratis, og derfor er du nødt til at afsætte tid til din indre sandhed, kilden, universet eller ånden, hvad du end vil kalde det. Ved hengivenhed opstår uskyldighed og bringer lykke.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Følg de impulser, som du modtager fra dit hjerte. Forbliv løsrevet fra dit ego, som er skabt af sindet, og føl den uskyld, der strømmer fra dit hjerte.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Fokuser på processen, ikke på resultatet. Det vil føre til succes.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Der kan ske uheld, som er ufortjent. Accepter dette, da det vil mindske den opfattede alvor af uheldet.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Angst er en dysfunktionel følelse. Vær loyal over for det, du ved, er korrekt og uskyldigt.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Hvis der pludselig opstår uventet ondskab udefra, skal du ikke handle imod den indefra. Den, der er i stand til at holde sig løsrevet, vil opleve, at ondskaben hurtigt vil gå over.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Nogle gange er tiden endnu ikke moden til fremskridt. I dette tilfælde bør man stoppe op og tænke sig om. Gå ind i dig selv, forbind dig med din uskyld. Når først forbindelsen er genoptaget, vil den kreative kraft igen vise sig udenfor.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Ch'ien - himlen og under Chên - torden.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden