ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 26

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 26: Ta Ch'u - Den Store Tæmmeres Temmende Kraft


Ta Ch'u - Den Store Tæmmerkraft står for stor magt som det øverste trigram, Bjerget undertrykker det kreative, repræsenteret af det nederste trigram Himlen. I krisetider (som betyder fare, men også skaber muligheder) bør man forblive tro mod sine indre principper.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du skal bruge daglig tid på dit indre. Kun hvis man er i stand til at gøre dette konsekvent, vil de kræfter, man har uden, fortsætte på samme niveau.


Vær opmærksom på, at andre kan være fristet til at teste din loyalitet over for din indre sandhed. Forstå, at dette kun er modstand skabt af deres ego. Da et ego altid foretager sammenligninger og enten har ret eller uret, vil det angribe alt, der kan true dets egen eksistens. Vær bevidst om dit eget og andres egoers virke.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Den ydre verden udgør en hindring. Hvis man tvinges til at bevæge sig ud af denne situation, vil ulykke være resultatet.


Anden linje - fortolkning af I Ching

I denne situation er det klogt at trække sig tilbage og observere situationen. På denne måde vil der blive sparet energi til en smuk fremgang i situationen på et senere tidspunkt.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Den hindring, der tidligere var til stede, er ved at blive fjernet. Hvis du er forbundet med din indre sandhed, åbner denne vej sig let. Det er tid til at se beslutsomt på fremtiden.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Andre vil ikke blive imponeret, hvis man reagerer på grund af stærke følelser. Disse følelser skal først tæmmes, før man handler.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Den vilde kraft bør være uskadt af den indledende manglende modstand. For at overvinde bør man fokusere på kraftens rødder snarere end på selve kraften.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Den kreative energi, der har været gemt, er klar til at manifestere sig. Tiden med modstand og forhindringer er forbi. De rigtige principper er fremherskende. Held og lykke.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Kên - bjerg og under Ch'ien - himmel.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden