ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 28

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 28: Ta Kuo - Overvægt af de store


Ta Kuo - Overvægt af den store står for den forandring, der skal ske, da situationen i øjeblikket ikke er i balance. Der opstår et pres udefra, som fører til et ivrigt ønske om at løbe væk fra situationen. Det er vigtigt at forblive tro mod de rette principper og modstå fristelsen til at flygte fra situationen, for at held og lykke kan opstå.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du mærker et enormt pres. Vægten er tung. Det er en usædvanlig tid, der kræver usædvanlige foranstaltninger for at få held og lykke.


Husk dog, at intet held opnås ved at handle med magt. Sørg for, at den kreative kraft indefra bruges rigtigt. Det er nødvendigt at udvise reel overlegenhed.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

I betragtning af den usædvanlige situation er det nødvendigt at udvise stor forsigtighed, når der træffes foranstaltninger. Fremgangsmåden skal ske trin for trin.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Det er på tide, at situationen ændres. Selv om den nye situation kan virke lidt mærkelig i starten, vil den føre til held og lykke, hvis respekt og ære er til stede.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Som sagt vil en voldsom handling føre til ulykke. For at skabe held og lykke skal du acceptere råd fra andre og søge forening


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

At handle i overensstemmelse med dine tankemønstre vil føre til ulykke. Du vil få støtte fra andre, hvis du forbliver tro mod den universelle sandhed, din indre fred.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Ustabile situationer opstår i usikre tider, når man ikke er interesseret i alliancer med folk, der er lavere rangeret, men kun ser opad. Fremskridt standses. Ulykke.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Du kan komme i fare, hvis du er fast besluttet på at forfølge dit mål, uanset hvad der sker. Det kan føre til ulykke. Afgør, om det højere mål er værd at lide.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Tui - sø og under Sun - vind.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden