ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 29

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 29: K'an - Den afgrundsdybe


K'an - Den afgrundsdybe står for den indre sandhed, der er låst inde i kroppen. Hvis vi forbliver tro mod denne låste sandhed, når vi bliver udfordret, vil det bringe held og lykke. K'an advarer ofte om svære tider, der er på vej.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: vi vænner os til farer ved hjælp af gentagelse. Man skal lære af udfordringerne. Hvis man ikke lærer af gentagne fejltagelser, er det udtryk for en fuldstændig mangel på bevidsthed.


Hvis du ikke accepterer den vanskelige tid, enten ved at benægte den eller ved at holde dig til overfladisk trøst, blokerer du din indre sandhed for at løse problemet. Accept af det, der er, giver den kreative kraft indefra mulighed for at manifestere sig selv. Held og lykke følger med.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Pas på, at du ikke vænner dig til den gentagne fare, da den kan blive en del af dig. Når du først har identificeret dig med faren eller det mindreværdige element, vil det virke på dig.


Anden linje - fortolkning af I Ching

I vanskelige situationer anbefales en trinvis tilgang for at ændre situationen i positiv retning. Vær tilfreds med processen og hver eneste lille succes. På denne måde vil held og lykke være dit.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Det er ikke muligt at flygte. Enhver bevægelse fra din side vil skabe mere modstand. Fokuser al din opmærksomhed på det aktuelle problem. Iagttag det, grav dybere ned i det.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Hvis vi i vanskelige tider ønsker at gøre fremskridt ved at ændre noget eller nogen andre, skal vi starte med os selv.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Der opstår fare, når man kun handler ud fra ambitioner. Ambitiøse tendenser udspringer af egoet. Fortsæt ad den linje, der yder mindst mulig modstand. Giv slip på det sindets skabte ego.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Ulykke. Den, der har mistet forbindelsen med den indre sandhed i lyset af ekstrem fare, har ingen mulighed for at undslippe.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Begge er K'an - vand.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden