ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 30

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 30: Li - Brand


Li - Ild står for afhængighed af noget. Det betyder, at den aktuelle situation er skabt af de betingelser, man har i forhold til situationen. Betingelser er almindeligvis skabt af erfaringer fra fortiden og påvirker nuet.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør blive bevidst om dine betingede tankemønstre, da de er årsagen til den nuværende situation. Din opgave er at transcendere dit sind, tilstanden, og blive den ultimative observatør. På denne måde vil du finde den indre sandhed og forbinde dig med den.


Denne forbindelse med den indre sandhed som et resultat af fokuseret opmærksomhed og bevidst iagttagelse af nuet vil give dig indre fred.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Pas på, at du ikke bliver fristet til at kaste dig ud i hverdagen. Bevar din indre ro, din ro, når du har kontakt med den ydre verden, efter at du er vågnet.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Gå til situationen, som om du havde fået energi fra middagssolen. Denne tilgang vil bringe dig held og lykke.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

At det, der er rigtigt, vil vise sig, når tiden er moden. Livet er forbigående. Accepter livets cyklus: skabelse, næring og opløsning.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

En person, der stiger til en fremtrædende position baseret på rastløs og ophidset energi, vil ikke vare ved, da det forbruger for meget energi. Ulykke.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Ægte forandring er kun mulig, hvis vi accepterer de modgang, der overvælder os, fuldt ud. Indre fred opnås kun, hvis vi giver slip på egoet. Fokuser på nuet, da egoet ikke kan overleve uden tid.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

For at mindske virkningerne af ringere elementer bør der tages fat på disse. Straf for straffens skyld er imidlertid ikke tilstrækkeligt. Disciplin bør anvendes for at gøre fremskridt igen.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Begge er Li - Fire.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden