ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 32

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 32: Hêng - Varighed


Hêng - Duration står for foreningen som en langvarig tilstand. Oversat til sociale relationer peger det i retning af ægteskab. Under dating er den mandlige / yang-energi underordnet den kvindelige / yin-energi. Under ægteskab er yang-energien imidlertid den mere fremtrædende kraft, og den kvindelige energi er underordnet.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du skal forblive rolig og lade livet flyde på sin naturlige måde. Følg den indre sandheds vej.


Varighed er ikke en tilstand af inaktivitet. Det er en aktiv bevægelse, dog uden hindringer. Inaktivitet ville føre til tilbagegang, og derfor skal man afholde sig fra inaktivitet. Hindringer er resultater af egoistiske tankemønstre. Lad være med at hengive dig til nogen af disse som f.eks. ængstelse, fordømmelse, frygt, modstand osv.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Forventninger er ønsker til fremtiden. Disse udtryk fra det egoistiske sind vil skabe modstand. Sænk dine forventninger.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Vær opmærksom på det egoistiske sind. Begynd ved kilden, din indre sandhed. Fokuser på opmærksomhed på det nuværende øjeblik. Det bør være dit udgangspunkt.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Et menneske, der er for meget påvirket af den ydre verden, vil være afskåret fra sin indre sandhed. Dette kan kun føre til ulykke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Vejen til dit mål er vigtigere end målet selv. Fokuser på processen, ikke på resultaterne.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Alle har lov til at gå deres egen vej. Hvis du og de andres vej mødes, er det oke. Hvis de ikke gør det, er det også oke.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

En person, der er konstant rastløs, vil finde ulykke. Rastløshed er et resultat af egoistiske sindstilstande. Fokuser på nuet. Øv dig i opmærksomhed på det nuværende øjeblik og føl, at rastløsheden mindskes.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Chên - torden under Sun - vind.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden