ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 33

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 33: Tun - Retræte


Tun - Retræte står for mørkets stigende magt. Tilbagetrækning til lyset betyder, at det, der vender tilbage til stilheden, ikke vil blive skadet af den stigende magt. Tilbagetrækning er den korrekte måde at gå tilbage på for ikke at spilde energi.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør acceptere, at på grund af livets polaritet også de mørke kræfter manifesterer sig fra tid til anden.


Tun - Retreat rådgiver dig til at trække dig bogstaveligt talt tilbage og observere det, der er. At gøre modstand på dette tidspunkt vil give næring til de negative følelser, der er forbundet med disse mindreværdige elementer, hvilket fører til ulykke.

Tilbagetrækning bør ikke forveksles med flugt. Tilbagetrækning er et tegn på styrke, hvilket er noget andet end flugt, hvor nogen eller noget under alle omstændigheder redder sig selv.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Pas på, at du ikke er den sidste, der trækker sig tilbage. I halen er du tættest på den forfølgende fjende.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Det overlegne menneske holder fast ved sine grundlæggende principper. Hvis han gør det, kan ingen rive ham løs.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Hvis man trækker sig tilbage, skal man gøre det med 100% a accept, da et stoppet tilbagetog kan føre til ulykke. Held og lykke vil følge, hvis man bevarer initiativet.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Kun den underlegne mand vil få uheld, når den overlegne mand trækker sig tilbage. Da det lavere menneske vil miste sin vejledning, og det højere menneske samtidig forbliver tro mod de rette principper, den indre sandhed.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Fokuser ikke på irrelevante overvejelser. Der er brug for klare og præcise handlinger for at få en ordentlig tilbagetrækning. Dette fører til held og lykke.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Vejen fremad er klar. Friheden er til stede til at forfølge lykken.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Ch'ien - himlen og under Kên - bjerget.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden