ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 34

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 34: Ta Chuang - De stores kraft


Ta Chuang - The Power of the Great står for stærk bevægelse. Dette vil have stor indflydelse på den ydre verden. Derfor er det vigtigt, at denne kraft udøves på den rette måde. Sunde indre principper er af betydning, da disse vil manifestere sig i den ydre verden.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør ikke forsøge at manifestere sand magt ved hjælp af magt baseret på egoistiske tankemønstre. Men ved at udvise ærlighed, ydmyghed og loyalitet, da kun dette vil bringe held og lykke.


Din indre verden er i øjeblikket så klar og stærk, at den manifesterer sig på en klar måde i den ydre verden. Stol ikke udelukkende på din egen kraft. Spørg andre, hvad der er rigtigt. At vide, hvad der er rigtigt, kan være en illusion af dit ego.

Samtidig skal du ikke vente på det rigtige tidspunkt. Det eneste tidspunkt er nu


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Hvis den indre sandhed endnu kun føles i tæerne, bør man ikke gå kraftigt frem og vente, indtil følelsen er helt til stede for at manifestere den fuldstændigt


Anden linje - fortolkning af I Ching

Vedholdenhed bringer held og lykke.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Overfladisk magtudfoldelse vil føre til modstand. Frigør dig fra egoet og handl kun ud fra en indre overbevisning, der er baseret på rigtige principper


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Et overlegent menneske arbejder i fred med at fjerne indre hindringer. Dette vil føre til lykke i sidste ende.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Den, der er i stand til at frigøre sig fra fortidens uhensigtsmæssige forhold, vil finde held og lykke.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Hvis man støder på meget modstand og føler sig fanget i en blindgyde, skal man stoppe. Læn dig tilbage og observer situationen. Bliv den ultimative observatør og beslut, hvad du skal gøre.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Chên, under Ch'ien - Himlen.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden