ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 35

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 35: Chin - fremskridt


Chin - Progress står for hurtige og lette fremskridt. Dette indikeres af de to trigrammer, som dette hexagram består af. Solen stiger op over jorden.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: i vil blive ledet af nogen eller noget, der har en klar vision. Der er i øjeblikket ingen fare for magtmisbrug. Den indflydelsesrige bruger sin magt til gavn for alle.


En overordnet, der er fri for jalousi og andre egoistiske tendenser, vil udvise ægte lederskab og vil derfor have loyale tilhængere. God lykke opstår.Egoet har en tendens til at vokse i tider med succes, vær forsigtig.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Det er godt at bevæge sig fremad. Men hvis du ikke føler tillid, skal du bevare roen. Fortsæt med det, der er rigtigt.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Der kan være tale om en lille ubalance. En person, der ikke hjælper dig, eller en forstyrrelse fra dit indre jeg. Fortsæt med at følge din indre sandhed ydmygt.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Bekæmp ikke dine svagheder. Accepter dig selv, som du er, herunder dine mangler. Når du accepterer dig selv fuldt ud, vil andre hjælpe dig.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Pas på det voksende ego, når der er opnået stor succes. Ulykken vil komme, hvis egoet tager overhånd.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Hellig dig alt det gode. Fokuser ikke på trivialiteter. Nyd, at der er en konstant vækst til stede.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Det er kun tilladt at gribe ind med en vis styrke, hvis det drejer sig om ens egne fejltagelser. Ret disse på en sådan måde, at andre ikke lider for meget under disse fejl.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Li - ild og under K'un - jord.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden