ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 37

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 37: Chia Jên - Familien


Chia Jên - Familien står for det rette grundlag for sociale relationer. Det drejer sig om forening og omtænksomt og oprigtigt lederskab. Da et socialt system ikke er andet end en samling af individer, bør alle individer begynde med sig selv.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: skal du sikre, at den indflydelse, der kommer indefra, er sund og baseret på ordentlige principper.


Kærlighed, loyalitet og tillid er vigtige aspekter i en familie. Forbliv tro mod disse værdier for at opnå held og lykke.

Moral er vigtig inden for en familie, men man skal sikre, at man holder fast i sin moralske praksis, når man optræder i andre sociale kredse.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Relationer skal bygges på et solidt grundlag. Hvis man indgår et forhold på baggrund af egoistiske overvejelser, vil der opstå ulykke.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Søg intet ved hjælp af magt. Fokuser på klare og korrekte tanker og manifester dem forsigtigt i den ydre verden.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Familiens forening bør være baseret på fri bevægelighed, dog inden for faste grænser. Det er nødvendigt, at disse grænser overholdes gennem disciplin. Manglende overholdelse er svaghed og fører til vanære, som fører til ulykke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Vær en trofast tjener for det store gode. Dyrk det at gøre det godt.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Ved at løsrive sig fra mindreværdige elementer er man i stand til at dele sin overlegenhed med den ydre verden. Indflydelse vil kunne mærkes. Held og lykke.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Orden i familien er vigtig. Alle har deres ansvar. Handl ud fra indre sandhed og opnå held og lykke.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Solen - ild og under Li - ild.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden