ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 38

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 38: K'uei - Opposition


K'uei - Modsætning står for to forskellige viljer. Dette forhindrer muligheden for at gennemføre et stort projekt i fællesskab. Der er en stor uoverensstemmelse i synspunkterne i den nuværende situation.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør først og fremmest ikke gå frem med magt. Dette vil kun øge den nuværende modstand. Små skridt bør tages forsigtigt for at forbedre situationen.


Se ikke kun modstand som en hindring. Alt i denne verden er baseret på polaritet. Det er blot den ene side af mønten. Uden den ene side kan den anden ikke eksistere. Når begge sider er forsonet, medfører det skabelse og reproduktion.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Hvis der opstår modstand, skal du ikke forsøge at skabe en union med magt. Hvis du mister din hest, skal du ikke løbe efter den. Den vil vende tilbage til sig selv.


Anden linje - fortolkning af I Ching

På grund af misforståelser opstår der modstand i et forhold, der ellers er naturligt. Følg en åben og ustruktureret tilgang.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Accepter de opfattede modstande. Det er ikke en god begyndelse, men i sidste ende vil der være held og lykke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Isolation er et resultat af en afbrydelse af forbindelsen mellem din indre og ydre verden. Genoptag forbindelsen med dit indre væsen for at komme tilbage på universets vej.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Prøv at se gennem oppositionen. Det kan være tilfældet, at du ikke kan genkende din sande natur. Se efter ligheder, og lykken vil følge med.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Isolation på grund af misforståelser. Læg mistilliden til side, da der kun er gode intentioner til stede. Giv slip på modstanden og genetabler foreningen.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Li - ild og under Tui - sø.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden