ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 4

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 4: Mêng - ungdommelig tåbelighed


Mêng - Ungdommelig tåbelighed repræsenterer den (nuværende) mangel på visdom på grund af uerfarenhed. Dårskab som et kendetegn ved ungdom.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør du søge rådgivning for at kunne rejse sikkert til din destination.


Lad julen minde dig om den iver, som børn har for at blive undervist af andre. I ungdomsårene er tåbelighed ikke et onde. Der er ingen skam i at søge vejledning. Det drejer sig om at overvinde dysfunktionelle ego-mønstre som frygt og angst


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Livets alvor bør vises. Uden disciplin og kontemplation vil man ikke finde lykken. Vær opmærksom på, at disciplin ikke bliver en kontinuerlig øvelse.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Indre styrke og ydre reserver fører til lykke. Arbejd på din indre styrke for at kunne klare den menneskelige tåbeligheds mangler. Forstå og giv hensyn.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Forbliv tro mod dig selv. Uerfaring kan føre til slavisk efterligning af en stærk personlighed. Du må ikke tilbyde dig selv. Vent, indtil du er i besiddelse af sandheden.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Pas på ydmygelser, der opstår på grund af uvirkelige fantasier. Læreren kan lade tåbeligheden være for sig selv i et stykke tid og ikke spare på ydmygelsen.


Femte linje - fortolkning af I Ching

At søge undervisning på en barnlig måde bringer lykke. Søg sandheden på en åben og ustruktureret måde. Lad den universelle sandhed udfolde sig.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Der er brug for straf, hvis en tåbe er for beslutsom. Straffen bør ikke være baseret på vrede. Straffen skal kun genoprette orden, den skal ikke være et mål i sig selv.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Kên - bjerg og under K'an - vand


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden