ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 40

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 40: Hsieh - Befrielse


Hsieh - Befrielse står for tilbagevenden til en situation med fred. Hindringerne er blevet fjernet, og degenerationen er stoppet. Fredssituationen er dog endnu ikke opnået. Befrielsen fokuserer på vejen dertil.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør fokusere på en holdningsændring, da det er det, som udfrielse repræsenterer.


Polaritet i universet lærer dig at genkende begge sider af mønten. Derfor var den opfattede hindring nødvendig. Nu, hvor din holdning til den opfattede hindring har ændret sig, er den ikke længere til stede. Efterhånden som du sætter fokus på din nye holdning, vil den følgelig udfolde sig i den ydre verden.

Indre fred vil opstå fra denne indstilling af accept og vil bringe lykke.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Situationen er, som den er. Lad den være som den er i øjeblikket.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Egoistiske tankemønstre vil hindre udfrielse. Man er nødt til at forblive tro mod sin indre kurs, sin indre sandhed, for at befrielse kan finde sted. Kun da vil heldet følge med.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Vær forsigtig med at forblive tro mod dig selv, når en hindring er overstået. Hvis du er for stolt af dig selv, vil det resultere i ydmygelse. Ulykke vil følge.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Giv slip på mindreværdige elementer, når tiden er moden til det. Hvis der ikke er nogen indre forbindelse eller noget behov for disse elementer, så skiller du dig af med dem.


Femte linje - fortolkning af I Ching

For at slippe af med mindreværdige elementer skal du først adskille dig fuldstændigt fra dem i din indre verden. Først derefter vil det være muligt at slippe af med dem i den ydre verden.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Befrielsen kan tilbageholdes af egoet. Det eneste ønske, egoet har, er at gøre sig selv vigtigt. Derfor vil det gøre alt for at forhindre dit sande selv i at handle.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Ch'en - torden og under K'an - vand.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden