ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 41

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 41: Sol - fald


Sun - Decrease står for de konsekvenser, der kan opstå, hvis den indre styrke svækkes, mens den ydre styrke synes at bevare eller øges i styrke. Den overordnede struktur vil miste sin stabilitet.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør fokusere på at stille dit ego og søge din indre sandhed for at lære af denne periode med nedgang.


Husk, at et fald ikke pr. definition er dårligt. Stigning og fald kommer på deres egen tid. De er en del af livets strøm: skabelse, næring og opløsning.

Træk på din indre styrke. Enkelhed kan meget vel være den bedste løsning. Afstå fra at handle på trangen fra den ydre verden.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Når du har afsluttet dine egne opgaver, skal du hjælpe andre med at afslutte deres opgaver. Gør det uden at klappe dig selv på skulderen. Held og lykke.


Anden linje - fortolkning af I Ching

For at kunne tjene andre er man nødt til at dyrke en høj selvbevidsthed. Hvis man hjælper andre uden at have sine egne principper i tankerne, vil ulykken følge med.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Giv helt slip på en dårlig vane. Når det er gjort, er der plads til at erhverve en bedre vane.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Ved at udvise de rette principper og arbejde aktivt på at rette op på dine dårlige vaner vil du tiltrække andres opmærksomhed. Gensidig glæde og lykke vil følge.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Meget heldig. Hvis man følger den universelle sandhed og lever efter de rette principper, kan intet forhindre en i at få succes.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Ved at holde fast ved sandheden vokser man. Dette er til gavn for hele menneskeheden.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Kên - bjerget og under Tui - søen.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden