ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 42

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 42: I - Forhøjelse


I - Stigning står for en periode med velstand. Himlens kraft, den universelle sandhed, vil stråle på en sådan måde, at den vil manifestere sig i den ydre verden. Ånden alene har magt til at forbedre verden.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør fokusere på udholdenhed, især i de perioder, hvor det går godt. Hvis du ønsker at få den fulde effekt af denne periode med vækst, skal du være vedholdende.


Fokuser især på to opgaver i den kommende periode. Den første er at tjene andre, at være gavmild. Dyrk generøsiteten i din indre verden, og den vil derfor blive synlig i den ydre verden.

Den anden opgave er at efterligne andres overlegne elementer. Hvis du ser en god vane hos en anden person, skal du lære af den.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Held og lykke vil være et resultat af at udføre store gerninger. Vær en loyal tjener for menneskeheden.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Konstant udholdenhed bringer held og lykke. Vær modtagelig for det gode og føl det med hele dit væsen. Det vil gøre dig i stand til at nå dine mål.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Prøv at se fejl ikke som fejl, men som kendsgerninger. På den måde kan du lære af dem. Nogle gange vinder du, andre gange lærer du.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

En klog mellemmand kan være en stor hjælp. En, der kan mægle mellem folkemængden og lederne. Sørg for, at mæglingen er uselvisk.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Ægte venlighed kommer indefra og behøver derfor ikke at koste energi. Sand venlighed vil blive belønnet. Held og lykke.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Overordnede elementer bør øge de underordnede elementer. Hvis dette ikke sker, vil ulykke følge.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Sun - vind og under Chên - torden.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden