ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 43

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 43: Kuai - gennembrud (beslutsomhed)


Kuai - gennembrud står for et gennembrud efter en periode, hvor mindreværdige elementer har akkumuleret sig. Anvendt på menneskelige relationer betyder det opløsning af indflydelsen fra mindreværdige mennesker.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør fokusere på at være beslutsom for at sikre, at gennembruddet vil bringe held og lykke. Dette indebærer, at beslutningen er baseret på ordentlige principper, og at du er engageret i dem. Skub fremad for at høste fordelene ved gennembruddet.


Fokuser på gennembruddet og ikke på de dårlige elementer, der holdt dig tilbage fra det. Hvis vi kæmper med disse elementer, fortsætter de med at eksistere. Held og lykke er til rådighed for de mennesker, der udnytter den mulighed, som gennembruddet giver.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

En god start er halvdelen af arbejdet. Selv om begyndelsen kan virke vanskelig. Følg vejen i dit eget tempo, men bliv ved med at være engageret.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Vær forberedt. Beslutsomhed er vigtig. Øv dig i at være opmærksom på det nuværende øjeblik for at skabe held og lykke.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Situationen provokerer dig til at handle, fordi den ydre verden kræver noget af dig. Men tingene er måske ikke, som de ser ud til at være. Vær derfor meget opmærksom og beslutter dig kun for at handle, hvis det er i overensstemmelse med din indre sandhed.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Dit ego er til stede, hvilket kan føre til rastløshed. Der er en trang til at fortsætte, men der er forhindringer. Tag det roligt, giv slip på dit ego


Femte linje - fortolkning af I Ching

Det er nødvendigt med beslutsomhed, hvis man skal håndtere de ringere elementer. Ligesom ukrudt vokser hurtigt igen, gør mindreværdige elementer det også.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Selv om det ser ud til, at situationen har været en sejr, er det måske ikke tilfældet. Faren ligger i det faktum, at alt ser let ud. Forbliv hengiven for at opnå held og lykke.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Tui - søen og under Ch'ien - himlen.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden