ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 44

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 44: Kou - På vej til møde


Kou - Coming to Meet står for en ugunstig situation, hvor underlegne elementer pludselig vender tilbage, efter at det så ud til, at de havde forladt situationen. Dette er resultatet af de mindreværdige elementers forførende karakter. Hvis man ikke er beslutsom i sin modstand mod dem, vil de dukke op igen.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør man fokusere på at undersøge sine egne motiver. Der er en grund til, at de mindreværdige elementer vender tilbage, og grunden ligger ikke uden for dig. Tag dig tid til at gå ind i stilhed og iagttage din indre sandhed.


Når du har gjort denne øvelse, skal du fokusere på dine overlegne elementer, så de kommer til at fremstå på en sådan måde, at de mindre gode elementer ikke får plads til at bryde igennem. De mindreværdige elementer stiger kun op, hvis de overlegne elementer giver dem magt ved at tro, at de er uden betydning.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Forpligtelse bringer lykke. Kontroller det underordnede for at få gavn af det overlegne.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Forsøg ikke at overvinde det mindreværdige element med overdreven for. Udøv en blid kontrol. Koncentrer dig om det, der er rigtigt.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Vær forsigtig, da der kan opstå en farlig situation. Der er en trang til at bekæmpe noget. Overvåg den, men handl ikke efter den, da den vil bringe ulykke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Hold dig fra dit ego. Hvis du dømmer folk, som du mener er mindreværdige, vil det føre til afbrydelse af forbindelsen. Vær tolerant, uanset hvor krænkende vanskelighederne er.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Stol på, at alt det gode i dig vil påvirke andre på deres egen måde. Du skal ikke presse på for at få andre til at ændre sig.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Træk dig tilbage, hvis du konstant står over for udfordringer forårsaget af mindreværdige elementer.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Ch'ien - himlen og under solen - vinden.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden