ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 45

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 45: Ts'ui - Samling (Massing)


Ts'ui - Gathering Together står for at rense sit eget indre selv, hvis man ønsker at være et lys for andre. Universet kan kun være i harmoni og fred, hvis menneskeheden handler i forening med respekt for de rette principper.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør du fokusere på at forstå gruppens harmoni. Enhver gruppe har brug for en åndelig leder. Et mål, der er værdifuldt og baseret på ordentlige principper. Derudover har gruppen brug for en menneskelig leder, der er i stand til at tjene gruppen og sikre foreningen. Derfor bør lederen besidde tilstrækkelige overlegne elementer.


Det er den kollektive styrke, der gør det muligt at skabe reelle forandringer. Grupperne skal ledes af kvalificerede ledere. Dette hexagram opfordrer dig til at arbejde på dine rette principper for at være leder, hvor der er behov for det.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Fokuser på at være ydmyg over for andre. Accepter det, der er, og tøv ikke med at følge det, der er rigtigt.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Overgiv dig til det, der præsenteres i gruppeprocessen. De kræfter, der er på spil, er mystiske. Fokuser på de indre relationer, der er til stede.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Hvis man føler sig isoleret, men ser, at man har noget at tilbyde en bestemt gruppe, er det klogt at gøre en indsats for at blive medlem. Overvind følelsen af at være en outsider.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Den, der tiltrækker mange, fordi hans grunde er retfærdige og ikke udspringer af hans ego, vil opnå ekstrem lykke.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Hvis folk spontant bliver tiltrukket af dig, er det et godt tegn. Sørg for, at dette ikke blot er et resultat af, at du har en indflydelsesrig position, men fordi folk har tillid til dig.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Træk dig tilbage fra dine egoistiske tankemønstre. Hvis den ydre verden misforstår dine intentioner, så accepter det. Forbliv loyal over for din indre sandhed.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Tui - sø og under K'un - jord.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden