ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 47

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 47: K'un - Undertrykkelse (udmattelse)


K'un - Undertrykkelse står for uundgåelig modgang. Overordnede elementer er undertrykt af lavere elementer. Disse øjeblikke er en del af livet, da livets cyklus består af: skabelse, opretholdelse og opløsning.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør fokusere på at håndtere modgangen med den rette tankegang. Ved at bøje sig i stedet for at forsøge at bryde situationen kan situationen hurtigere vendes til din fordel.


Bevar humøret, mens du står over for undertrykkelsen, da dette er kilden til senere succes. Pas på, at situationen ikke udmatter dig selv. Forbliv tro mod din indre sandhedsvej. Det betyder, at du skal tage pauser, når det er nødvendigt.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Du kan kun finde en løsning, hvis du forbliver tro mod dit indre selv og ikke lader dig lede af egoistiske tankemønstre som f.eks. frygt, ængstelse og vrede.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Den udmattelse, du føler, er forårsaget af rastløshed. Iagttag situationen og overgiv dig til dine følelser. Find vejen op på grundlag af indre fred.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Afstå fra de egoistiske tankemønstre som nævnt tidligere. Træk dig tilbage i stilhed og overgiv dig til det, der er, ellers vil uheldet følge.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Held og lykke vil i sidste ende opstå. Men da de første skridt er blevet taget med visse forbehold, vil der opstå hindringer, som skal overvindes.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Forbliv fast i dine egne overbevisninger og forbliv loyal over for din indre sandhed, da det kan se ud til, at du ikke får støtte fra dem, som du havde forventet det, og som ikke vil være til din rådighed.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Påvirkning af tidligere overbevisninger og ikke at være beslutsom i forhold til at vælge en ny vej vil udholde den nuværende ugunstige situation. Vær beslutsom, og held og lykke vil følge.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Tui - sø og under K'an - vand.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden