ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 48

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 48: Ching - Brønden


Intet kan overleve uden en ordentlig kilde. Derfor er det vigtigt at koncentrere sig om at give næring til den indre kilde. Hvis den indre kilde er sund, vil dette manifestere sig i den ydre verden.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør fokusere på dit eget vel, din indre verden. Du bør fokusere på rene tanker og handlinger. Når du ser på andre, skal du se gennem deres ubevidste adfærd og fokusere på deres indre sandhed. Skab forbindelse på netop dette niveau for at skabe god lykke.


Fundamentet for ethvert menneske er det samme. Mange gange opfatter vi det forskelligt på grund af forskelle i uddannelse, afkom osv. Men vi er alle fra den samme kilde og vender også tilbage til den samme kilde.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Fokuser på det klare vand i brønden, ikke på mudderet. Den, der fokuserer på mudderet, mister betydning i tilværelsen, og ulykke vil følge.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Hvis vandet i brønden er klart, er din indre sandhed klar, og det betyder, at den også manifesterer sig i den ydre verden. At holde det for sig selv fører til ulykke.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Held og lykke vil følge, hvis man ved, hvordan man skal handle ud fra sin indre sandhed. Find om nødvendigt hjælp til at frigøre din indre sandhed.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Hvis tiden ikke er moden til at manifestere sig i den ydre verden, så fokuser på at styrke de rette principper indeni. Der kan opnås mere, når tiden er inde.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Vær opmærksom på, at visdom skal praktiseres aktivt. "Drik fra kilden og omsæt dem til livet Hvis man undlader at gøre det, fører det til ulykke.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Den rigtige indre sandhed er uudtømmelig. Den kan være til gavn for mange. Derfor er det vigtigt at kultivere den indre sandhed. Held og lykke vil følge.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over K'an - vand og under solen - vind.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden