ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 49

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 49: Ko - Revolution (muldning)


Ko - Revolution står for ankomsten af en revolution. For at en revolution kan opstå, skal to ting ske. For det første skal den indre verden, din sandhed, ændres. Når denne betingelse er opfyldt, kan revolutionen manifestere sig i den ydre verden. Udholdenhed er nødvendig, for at en revolution kan finde sted.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør du fokusere på det, du virkelig ønsker. En revolution vil kun føre til lykke, hvis revolutionen er baseret på sandheden. Kun i det tilfælde er det muligt at være hengiven til revolutionen.


Ved at give slip på dine egoistiske tendenser og fokusere på din indre sandhed baseret på kærlighed, tillid, frihed og medfølelse kan du skabe din indre revolution. Det næste skridt er at manifestere dette i den ydre verden gennem udholdenhed.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Pas på, at du ikke handler for hurtigt. Forhastet handling vil bringe ulykke. Sørg for, at din indre sandhed er stabil og retfærdig.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Hvis reformerne ikke har bragt lykke, er det tid til revolution. Afhold dig fra egoistiske tendenser under revolutionen.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Alle og alt har sin egen rytme. Tøv ikke og skynd dig ikke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

En klar og sund indre verden vil bringe held og lykke. Dine handlinger bør være baseret på denne indre verden.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Intuitiv visdom er en hellig gave. Den er stærkere end den rationelle visdom, som blot er en tjener.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

De ringere elementer er som ukrudt. De har en tendens til at vokse tilbage. Forvandling tager tid. Fejr de små gevinster, der opnås. Held og lykke.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Tui - sø og under Li - ild.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden