ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 50

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 50: Ting - Kedlen


Ting - Kedlen står for at give næring og fremme fællesskabet. Den står også for næring til det indre selv og den nødvendige vejledning, der vil bringe lykke.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør fokusere på den hensigt, som du har. Det er den næring, som er så vigtig. Menneskeheden har en tendens til kun at fokusere på effekten. Men det hele starter med den første skabelse. Den indre skabelse eller manifestation, som du ønsker det.


Kvaliteten af den vejledning, du vil modtage, er relateret til kvaliteten af dine indre tanker. Hvis disse er overlegne, vil det tiltrække overlegen vejledning. Hvis de er mindre gode, vil de tiltrække mindre god vejledning.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Sørg for et ordentligt miljø, da det vil hjælpe dig med at opnå held og lykke lettere.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Andre vil måske dømme dig, fordi de føler sig truet af din oplysning. Forstå, at det kun er deres egoistiske tankemønstre, der handler ud fra frygt.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Nogle gange anerkendes overordnede elementer ikke direkte. Alt har sin egen rytme. I sidste ende vil heldet følge med.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Ulykken vil følge, fordi nogen ikke er egnet til jobbet. Det er tvivlsomt, om der er overlegne kvaliteter til stede, og der er ingen reel hengivenhed til stede.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Ved at være beskeden er man i stand til at modtage støtte fra andre. Den overlegne mand suppleres af de lavere mænd for at fuldføre arbejdet i fællesskab.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Held og lykke vil følge efter, når alle overlegne elementer er til stede, såsom: tillid, medfølelse, kærlighed, korrekthed, udholdenhed og forbindelse.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Li - Ild og under Sol - Træ.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden