ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 54

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 54: Kuei Mei - Den giftende jomfru


Kuei Mei - Den giftende jomfru står for at udvise disciplin og korrekt opførsel. Hexagrammet viser os, at relationer skal være baseret på et solidt fundament for at kunne overleve


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør fokusere på mekanikken i relationer og sociale systemer. Kærlighed er af stor betydning for relationer og følelsesmæssig stabilitet.


Kærlighed fører til forening, og følelsesmæssig stabilitet sikrer, at du afholder dig fra egoistisk adfærd som f.eks. ønsket om anerkendelse, ønsket om opmærksomhed og så videre.

Sørg for, at dine relationer er baseret på de rette principper, og vær opmærksom på dem, så de kan vokse.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Respekter rækkefølgen i relationer. Du må ikke bare kaste dig ind i et socialt system uden at respektere den eksisterende orden, da dette vil skabe ulykke.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Resultatet i den ydre verden synes ikke at være gunstigt. Men ved at forblive loyal over for din indre verden er det muligt at opnå held og lykke. Også i ensomhed.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Hvis man længes for meget efter noget, vil det ikke give det ønskede resultat. Ulykke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Opdyrk en ren indre verden. Den, der forbliver engageret i dette, vil opnå held og lykke.


Femte linje - fortolkning af I Ching

En person, der kan handle med ynde, især i en mindre god situation, er af høj kvalitet. Held og lykke.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Hvis den rette handling ikke er baseret på sande rette principper, men kun på en overfladisk fremvisning af dem, vil ulykken følge.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Ovenfor er Chên - torden og nedenunder er Tui - sø.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden