ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 57

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 57: Sol - Den blide


Sol - Den blide står for sindsro. Dette hexagram består af to lige store trigrammer, nemlig Sol - Vind. Dette står for vinden, der rydder himlen, og som gør det muligt for sollyset at nå jorden i al sin styrke.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør fokusere på konsistens. Storm fører ikke til reelle forandringer. Det gør en konstant vind.


Bæredygtige resultater er kun mulige, hvis de er baseret på ordentlige og faste principper. Hvis man handler på høje energiske impulser, kan man måske skabe forandringer, men sandsynligvis kun kortvarige forandringer. Ulykken vil følge i sidste ende.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Pas på, at din blidhed ikke bliver til ubeslutsomhed. Dette vil i sidste ende føre til ulykke.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Iagttag de ringere elementer indefra. Accepter deres eksistens og tag fat på dem.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Gentagelse af fejl tyder på manglende bevidsthed. Øv dig i bevidsthed for at rette op på denne ulykke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Held og lykke, hvis man er konsekvent og proaktiv i sine handlinger og forbliver beskeden i sin opførsel.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Selv om begyndelsen er udfordrende, vil heldet følge med, hvis man ikke giver efter for de mindreværdige elementer, der er til stede.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Hvis du ikke modstår de mindreværdige elementer, der påvirker dig, vil det bringe ulykke. Forbliv loyal over for din indre sandhed for at opnå held og lykke.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Begge er sol - vind.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden