ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 58

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 58: Den glade - Lake


Den glade - Søen står for glæde. Dette hexagram består af to lige store trigrammer, nemlig Tui - Lake. Ægte glæde er baseret på styrke og fred indefra, som igen vil manifestere sig udadtil som blidhed.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør fokusere på at vise din glæde, da den vil stråle ud i dine omgivelser. Hvis du øger det generelle niveau af glæde, vil det bringe lykke.


Bæredygtig glæde er kun mulig, hvis den er baseret på fasthed. Den skal være baseret på de rette principper. Den skal komme direkte fra din indre sandhed, dit hjerte. Øv dig i indre fred og accept for at ægte glæde kan opstå.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Det eneste øjeblik er nu. Frigør dig selv fra ønsker skabt af det egoistiske sind. At finde indre fred i dette øjeblik bringer glæde


Anden linje - fortolkning af I Ching

Mange fornøjelser, som vi får præsenteret for, er uhensigtsmæssige for det overlegne menneske. Held og lykke følger, hvis disse mindreværdige fornøjelser ikke udnyttes.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Sand glæde kommer indefra. Hvis man glemmer at nære sin indre sandhed, kan der ikke opstå sand glæde. Ulykke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Ubeslutsomhed blokerer for indre fred. Uden indre fred kan ingen sand glæde opstå.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Vær opmærksom på, at de kræfter, der går ud af led, ikke påvirker dig. Vær opmærksom på disse kræfter for at beskytte dig mod dem. Hvis det lykkes, vil held og lykke følge med.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Ulykken vil følge, hvis man er modtagelig for forførende glæde.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Begge er Tui - Lake.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden