ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 6

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 6: Sung - konflikt


Sung - Konflikt indikerer, at ydre beslutsomhed sammen med dyb snuhed indefra har et stort konfliktpotentiale. Denne ubalance opstår, når man er afskåret fra sin indre styrke, sin stille integritet.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: vil du enten få en konfrontation eksternt, med andre. Eller internt, med dit eget sind. På begge måder er det en afvigelse fra dit sande jeg og din klarhed.


Du vil føle dig sårbar og ængstelig. Den eneste måde at blive reddet på er ved at blive klar i hovedet og lytte til din indre sandhed. Vær også åben over for at møde den modsatte kraft, det være sig eksternt eller internt, på halvvejen.

Hvis man fortsætter konflikten til den bitre ende, fører det til ulykke.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Drop spørgsmålet, hvis konflikten kun er mindre alvorlig. Lad det ligge. Hvis man fokuserer på problemet, vil den energi, man giver konflikten, få den til at vokse sig større.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Hvis man er i konflikt med en overlegen fjende, er det klogt at trække sig tilbage. Giv slip på dit ego og bevar din ydmyghed. Afstå fra konflikt.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Der findes ikke hurtige gevinster, og det gør der heller ikke gratis frokoster. Kun det, der er erhvervet ærligt og gennem udholdenhed, holder ved.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Den indledende fred kan mangle, og derfor er du nødt til at vende tilbage til bevidstheden. Undlad at gøre det ved at skabe konflikter. Ændr dit sind for at finde varig fred.


Femte linje - fortolkning af I Ching

En retfærdig dommer i en konflikt kan føre til lykke, hvis man har ret. Vær klog og overlad konflikten til ham med tillid.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Hvis en konflikt er blevet udkæmpet til den bitre ende, vil lykken ikke vare ved for den, der har "vundet" konflikten. Hvis du har chancen, skal du derfor lade den gå.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Ch'ien - himlen og under K'an - vandet.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden