ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 60

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 60: Chieh - Begrænsning


Chieh - Begrænsning står for at sætte praktiske grænser i hele dit liv. At finde balance i alle aspekter af livet bringer lykke. Det solide fundament for disse praktiske grænser bør være baseret på ordentlige principper som f.eks. beskedenhed, sindsro, tillid og kærlighed.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du bør fokusere på vejledning. Et liv uden et mål og uden en vej, der fører dig dertil, skaber forvirring og ulykke.


Samtidig er for mange regler med til at blokere den naturlige livsstrøm. Begrænsninger bør være effektive. Hvis man lever økonomisk i normale tider, er man forberedt på tider, hvor tingene er værre. Begrænsninger forhindrer skader forårsaget af de ringere elementer.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Der er begrænsninger til stede for et bestemt ønske. Undersøg, om begrænsningen er en sand begrænsning. Afhold dig fra at handle med magt, da dette vil føre til ulykke.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Tøv ikke med at skride til handling, når tiden er moden. Grib øjeblikket, og lykken vil følge med.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Den, der kun fokuserer på fornøjelser og ikke sætter begrænsninger, vil få ulykke. Øv dig i beskedenhed.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Accepter dine begrænsninger. Øv dig i at være opmærksom på det nuværende øjeblik og bliv bevidst om dine begrænsninger. På denne måde kan du håndtere dem.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Alting starter indefra. Hvis du ønsker at sætte grænser for andre, skal du først sikre dig, at du har sat dem fast for dig selv og accepterer dem fuldt ud. Hvis ikke, vil uheldet følge på grund af modstand.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Alvorlige begrænsninger vil ikke blive tolereret. Jo mere konsekvent og beslutsom, jo større ulykke vil det medføre.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over K'an - vand og under Tui - sø.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden