ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 61

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 61: Chung Fu - Indre sandhed


Chieh - Begrænsning står for at være modtagelig for den indre sandhed. Modtagelighed er Yin-energi og indebærer et hjerte uden fordomme og derfor åbent for sandheden. I dette hexagram er både den skabende kraft, den indre sandhed, og de modtagelige elementer til stede.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør du fokusere på at dyrke og udvikle din indre sandhed, før du manifesterer den i den ydre verden. At finde den rigtige måde at nærme sig mennesker eller en situation på vil føre til held og lykke. Jo vanskeligere situationen eller personen, du har med at gøre, jo vigtigere er det at tilsidesætte vores eget ego. Det vil sige dømmekraft, fordomme, fordomme, vrede osv.


Forsøg først at forstå den anden. Det andet skridt er, at den anden forstår dig. Selv når den anden virkelig går over stregen. Vær et lys, ikke en dommer.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Held og lykke for den, der er hengiven til sin indre sandhed. Giv slip på dine negative egoistiske tankemønstre.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Helheden i din indre sandhed afspejler sig i den ydre verden. Den kommunikeres til andre. Hengiv dig selv til den universelle sandhed, og den vil blive opfanget af andre.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Pas på, at du ikke er afhængig af dine omgivelser. Held og lykke følger kun med, hvis dit tyngdepunkt ligger i din indre verden og er baseret på ordentlige principper.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Pas på, at dine egoistiske tankemønstre ikke tager æren for din succes i livet. Det ville føre til ulykke.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Den indre sandhed skal være meget klar og stærk for at kunne holde alle elementer sammen i den ydre verden. Det kan skabe enhed, hvis du retter dig selv, og andre vil følge efter.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Forsøg ikke at tvinge andre til at acceptere sandheden. Alle har deres egen sandhed. Alle har deres egen rytme. Accepter dette, og lykken vil følge med


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. . Over Sol - Vind og under Tui - Sø.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden