ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 62

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 62: Hsiao Kuo - Overvægt af de små


Hsiao Kuo - Overvægt af det lille står for et mindreværdigt element, der viser sig i den ydre verden. Det indikerer en vanskelig tid. Held og lykke er resultatet, hvis man lader sig lede af sin indre sandhed.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: bør fokusere på at forblive tro mod kilden, din indre sandhed. I forbindelse med menneskelige anliggender ser det ud til, at nogen, der ikke er kvalificeret, udøver indflydelse med ulykke til følge.


Mere generelt betyder det, at et mindreværdigt element befinder sig i en autoritetsposition og skaber en ubalance. Det er vigtigt at udvise integritet, beskedenhed og forblive loyal over for din indre sandhed for at ændre situationen til det bedste.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Vælg din timing rigtigt. Modstå fristelsen til at handle for hurtigt. Overgiv dig til ikke at handle for at undgå ulykke.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Det er ikke tilrådeligt at handle med magt, da det vil bringe ulykke. Fokuser på beskedenhed og ligevægt.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Forsigtighed er tilrådeligt. Pas på ikke at gå rundt i egoistisk adfærd. Hold ud i det, der er rigtigt. Forbliv loyal over for din indre sandhed.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Modstå fristelsen til at handle, da det vil bringe ulykke. Vær opmærksom og fokuser indad og forbliv tålmodig.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Øv dig i beskedenhed og ligevægtighed. Dette vil tiltrække andre, som du har brug for for at opnå held og lykke.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Hvis man skyder over målet, vil det ikke blive nået. En ubønhørlig blind kørsel vil føre til ulykke. Vend tilbage til den indre sandhed om indre fred, beskedenhed, kærlighed og tillid.


I Ching hexagrammet består af to trigrammer. Over Chên - torden og under Kên - bjerg.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden