ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 7

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 7: Shih - Hæren


Shih - Hæren står for fare indenfor og lydighed udenfor. Det indikerer, at der er behov for korrekt opførsel (lydighed), når vi står over for udfordringer i livet. Egoet er altid fristet til at gå i kamp, især i tider med omvæltninger. Sand overlegenhed vises, hvis man kan undertrykke sine mindreværdige følelser til fordel for det større gode. Dette vil bringe held og lykke til alle.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: du er klar til at kæmpe. Om det lykkes afhænger af, hvordan du positionerer dig både internt og eksternt. Hvis retfærdighed og udholdenhed er grundlaget for din handling, vil det føre til held og lykke.


Du skal også forstå, at uden disciplin kan intet opnås. Samtidig bør denne disciplin ikke opnås med magt. Lad den komme fra indre styrke.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Sørg for, at din sag er korrekt. Man bør ikke gå i kamp med en uretfærdig sag. Dit ego vil sikre, at uheldet vil være ude.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Lederen bør være en del af hæren. Han bør dele både det gode og det dårlige, der overvindes. Dette skaber lighed og balance.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Situationen står over for dårlige beslutninger. Medmindre egoet tages ud af ligningen, kan dette føre til ulykke. Forbliv tro mod din indre sandhed.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Når man står over for en overlegen fjende, er det klogt at trække sig tilbage. Hvis du ser undermennesker på arbejde, enten eksternt eller internt (i dig selv), skal du trække dig tilbage.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Negativiteten er vendt tilbage til det åbne rum. Selv om det kan virke retfærdigt at bekæmpe den, vil det i sidste ende kun føre til ulykke. Træk dig tilbage i stilhed og observer.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Kampens sejr vil kun vare ved, hvis de rette principper fortsat anvendes. Del ikke sejren med de underlegne for at undgå magtmisbrug


Over K'un - jord og under K'an - vand


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden