ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 8

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 8: Pi - Hold sammen (Union)


Pi - Holding Together står for en stærk vilje kombineret med forening. Komplementering er en integreret del af foreningen. Den, der ser forskelligheder som supplementer i stedet for som hindringer, vil høste de fleste fordele.


Ægte forening kan kun finde sted, hvis den indre sandhed respekteres. En person, der ignorerer sin egen indre sandhed, vil ikke opbygge en bæredygtig forening.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: ønsket om forening er til stede. Det kræver stor ånd og udholdenhed at opnå det.


Forsøget på at forene sig vil uden tvivl også være forbundet med frygt, tvivl og ængstelse. Man skal være klar til denne udfordring og sikre, at ens egen indre styrke er tilstrækkelig til stede.


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Grundlæggende oprigtighed er det eneste grundlag for langvarige relationer. Den oprigtighed, der kommer indefra, vil tiltrække held og lykke til sig selv udefra.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Vær tro mod dig selv. Hvis man søger at være sammen med andre uden at respektere sin egen indre sandhed, smider man sig selv væk


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Pas på, at du ikke bliver draget ind i falsk intimitet. Der er fare ved at forsøge at forene sig med mennesker, der ikke hører til din egen sfære. Forbliv omgængelig, men vær forsigtig med intimitet.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Forbliv tro mod dit indre jeg og de tilhørende rigtige principper. Dette vil skabe god lykke.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Dyrk din egen renhed og styrke. Dette vil tiltrække det, der er lige til dig. Ordentlige forhold udspringer af ordentlige principper.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Sørg for, at starten er rigtig. Hvis starten ikke er rigtig, er der ingen rigtig slutning. Vær opmærksom på hvert enkelt trin for at opnå held og lykke.


Over K'an - vand og under K'un - jord.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden