ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

I Ching fortolkning - Hexagram 9

Bedømmelse
i-ching-tolkning: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

I Ching hexagrammer fortolkning

I Ching Hexagram 9: Hsiao Ch'u - Den lille tæmmerens magt


Hsiao Ch'u - Den lille tæmmeres magt står for den lille kraft. Dette hexagram repræsenterer en situation, hvor et svagere element midlertidigt holder et stærkere element tilbage.


I Ching fortolkning / Dommen

Hvis du tegner dette I Ching hexagram med online I Ching oraklet, betyder det, at: den skabende kraft er til stede, men den holdes tilbage af det svagere element. Du må ikke forhaste dig. Hensigt til at fjerne hindringerne med blidhed. Fokuser på dit indre selv. I den ydre verden er det nødvendigt med ikke-handling og ikke-modstand.


Hold "fjenden" i skak ved hjælp af venlig overtalelse. Vid, at situationen i sidste ende er gunstig; der er udsigt til held og lykke. At træffe foranstaltninger for de nuværende forhindringer er ikke noget, der vil betale sig. Anvend kun moderat indflydelse.

xxx


I Ching linjer fortolkning

I Ching hexagrammet består af seks linjer. Hvis linjerne ændrer sig i din online I Ching Oracle konsultation, bør disse linjer også indgå i din I Ching fortolkning. Desuden har I Ching-linjerne deres egen fortolkning.


Den nederste I Ching-linje handler om virkeligheden, det, der er. Den anden linje er relateret til, hvordan du forbinder dig med andre. Årsag og virkning, hvordan reagerer du?

Den tredje linje handler om dine følelser og om, hvordan du håndterer dem. Den fjerde linje handler om at træffe valg for at holde sig på rette spor. Den femte linje repræsenterer det organiserende aspekt af tingene.

Det indebærer ledelse, opfølgning på idealer og planlægning. Den øverste linje i I Ching har noget med åndelighed at gøre. Det drejer sig om din tao, tro, religion og meget mere.


Første linje - fortolkning af I Ching

Undlad at presse på, da det kun vil føre til modstand. Vend tilbage til stien, din indre vej. Det er klogt ikke at opnå noget med magt.


Anden linje - fortolkning af I Ching

Forbliv åben for muligheden for at vende tilbage til din egen vej. Lad dit valg være et valg af intuitiv visdom i stedet for rationel visdom.


Tredje linje - fortolkning af I Ching

Pas på ikke at tvinge situationen. Selv om det måske ser ud til at være det rette øjeblik til at presse på, så husk, at magten faktisk ligger hos de svage. Pludselig offensivitet fører til ulykke.


Fjerde linje - fortolkning af I Ching

Hvis man har ansvaret for at rådgive en magtfuld person, skal man sørge for at holde denne person tilbage, så der ikke sker nogen skade. Behandl andre med værdighed.


Femte linje - fortolkning af I Ching

Loyalitet manifesterer sig hos den stærkere person som troværdighed og hos den svagere person som hengivenhed. Fælles loyalitet fører til stor succes.


Sjette linje - fortolkning af I Ching

Der er fare i rastløshed. Succesen er nær, men det er farligt at tro, at man allerede er nået frem til sit mål. At gå videre ville føre til ulykke.


Over Sol - Vind og under Ch'ien - Himmel.


Flere hexagrammer Trigrammer Tilbage til I ching Tilbage til forsiden