ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesisk horoskop -Drage

Bedømmelse
kinesisk-horoskop-2021: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Kinesisk astrologi - dragehoroskopet 2021

Kinesisk horoskop 2021 - Grisens år

Grisens år begynder den 5. februar 2021. Hensigten er, at dit kinesiske horoskop skal give dig mere indsigt i visse livssituationer, og med den viden er du bedre i stand til at håndtere disse situationer. Fred og harmoni er målet med dit kinesiske horoskopråd.


Grisen er et symbol på lethed og lykke. Dette er et tilbagevendende tema i 2021. Der vil blive taget masser af initiativer, og det er op til dig at beslutte, om du vil gå med i alle disse initiativer eller ej. Hvis du beslutter dig for et initiativ, skal du altid stille dig selv spørgsmålet, om initiativet både er godt for dig selv og for andre. Hvis begge svar er ja, så fortsæt, hvis ikke, så genovervej det. Da Grisen besidder Yin-energi, der er sublte og blid, skal vi være opmærksomme på at holde os på egne ben og ikke blive overmandet af Yang-energi. Vær tro mod dig selv. Det er vigtigt at forblive ydmyg, ædel og medfølende.


Dit gratis kinesiske horoskop 2021 råder dig til at følge dit hjerte i 2021 og fokusere på at skabe positive forandringer for alle. Fokus på:

  • mere kærlighed og tålmodighed over for dig selv og andre.
  • at glæde sig over andres lykke ved at deltage i velgørenhed og hjælpe andre, når der er behov for det.
  • At opnå dine intentioner ved at anvende disciplin.

Din fødselsdato viser, at du er en drage. Dragen er det femte dyr i den kinesiske stjernetegn og står for selvtillid og ambitioner. Dit kinesiske horoskop indikerer mod, intelligens og entusiasme. Din drageenergi vil være til stede i alle aspekter af livet i løbet af Grisens år. Lad os fokusere på fred, harmoni og medfølelse i 2021.


Kinesisk kærlighed horoskop drage

Dragehoroskopet er et tegn på romantiske mennesker. At vise sårbarhed er til tider svært for drager, og de kan blive opfattet som arrogante. For at lade kærligheden flyde frit i 2021 råder dit kinesiske kærlighedshoroskop dig til blot at observere din frygt for at være sårbar. Hvis du er i stand til bare at observere denne følelse, vil du opdage, at den vil opløses. Stol på dig selv og den anden; elsk dig selv og den anden.


Kinesisk karriere horoskop drage

Da dragen er ambitiøs og god har en sund rationel tilgang, vil dragen generelt få stor succes i sit arbejde. Vær opmærksom på, at din overlegenhed ikke bliver til arrogance. Du kan kritisere andre for at være ineffektive i deres arbejde. Hvis du er opmærksom på, at dette sker, så prøv at finde ud af, hvilken del af dig der udløser denne reaktion, og se, hvad du kan gøre for at ændre situationen. Arbejd på din ydmyghed. Dette vil maksimere resultatet af dit kinesiske karrierehoroskop i 2021.


Kinesisk sundhed horoskop drage

Dit kinesiske stjernetegn indikerer, at du kan lide at stræbe efter perfektion. Pas på dit helbred for at sikre, at du bevarer din livlige og spændende energi, som du har. Bryd din vane med perfektion ved at sætte dig tilbage og tage en dyb indånding for at finde din harmoni. Drager har en tendens til at leve intenst og glemmer derfor at passe på deres helbred. Sørg for tilstrækkelig søvn, ordentlig ernæring og energisk motion.


Kender du ikke dit kinesiske stjernetegn endnu? Få den lige her ved at indtaste din fødselsdato


Hjem Tilbage til kinesisk horoskop side