ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kinesisk horoskop -Rotte

Bedømmelse
kinesisk-horoskop-2021: 4 ud af 5 baseret på 1 bedømmelser.

Kinesisk astrologi - rottehoroskopet 2021

Kinesisk horoskop 2021 - Grisens år

Grisens år begynder den 5. februar 2021. Hensigten er, at dit kinesiske horoskop skal give dig mere indsigt i visse livssituationer, og med den viden er du bedre i stand til at håndtere disse situationer. Fred og harmoni er målet med dit kinesiske horoskopråd.


Grisen er et symbol på lethed og lykke. Dette er et tilbagevendende tema i 2021. Der vil blive taget masser af initiativer, og det er op til dig at beslutte, om du vil gå med i alle disse initiativer eller ej. Hvis du beslutter dig for et initiativ, skal du altid stille dig selv spørgsmålet, om initiativet både er godt for dig selv og for andre. Hvis begge svar er ja, så fortsæt, hvis ikke, så genovervej det. Da Grisen besidder Yin-energi, der er sublte og blid, skal vi være opmærksomme på at holde os på egne ben og ikke blive overmandet af Yang-energi. Vær tro mod dig selv. Det er vigtigt at forblive ydmyg, ædel og medfølende.


Dit gratis kinesiske horoskop 2021 råder dig til at følge dit hjerte i 2021 og fokusere på at skabe positive forandringer for alle. Fokus på:

  • mere kærlighed og tålmodighed over for dig selv og andre.
  • at glæde sig over andres lykke ved at deltage i velgørenhed og hjælpe andre, når der er behov for det.
  • At opnå dine intentioner ved at anvende disciplin.

Din fødselsdato viser, at du er en rotte. Rotten er det første dyr i den kinesiske stjernetegn og er kendt for sin stærke intuition og fleksibilitet. Rotten klarer sig godt ved at være fleksibel i forhold til andre. Dit kinesiske horoskop indikerer, at du er meget nysgerrig af natur og kan lide at håndtere udfordringer dygtigt. Din rotteenergi vil være til stede i alle aspekter af livet i løbet af Grisens år. Lad os fokusere på fred, harmoni og medfølelse i 2021!


Kinesisk kærlighed horoskop Rat

Det kinesiske stjernetegn Rotte er forbundet med yndige mennesker med naturlig flair. Kærlighed er vigtigt for dig, og i Grisens år kan du forvente uventet lidenskab! Pas på, at du ikke kun lader dig lede af dine egne interesser. Dette kan være skadeligt for dit kærlighedsforhold. Fokuser på harmoni. Stol på dig selv og din partner for at maksimere dine kinesiske kærlighedshoroskop 2021 resultater!


Kinesisk karriere horoskop Rat

Kinesisk astrologi siger, at dit kinesiske stjernetegn er fokuseret på rigdom og villighed til at arbejde for succes. Rotten har en tendens til at være materialistisk og kan derfor nogle gange handle selvisk. For at trives i din karrieremiljø fokuserer du på din passion for at præstere og din medfølelse for andre. Dit kinesiske horoskop 2021 råder dig til at stole på din egen intuition og forblive fleksibel i enhver omstændighed, som du møder.


Kinesisk sundhed horoskop Rat

Dit kinesiske stjernetegn indikerer et drive for succes og et behov for at blive tilbedt, hvilket måske indikerer, at du kan få stor succes med at nå dine sundhedsmål i 2021. Pas dog på, at du forbliver i balance, nogle gange er mindre mere!


Kender du ikke dit kinesiske stjernetegn endnu? Få den lige her ved at indtaste din fødselsdato


Hjem Tilbage til kinesisk horoskop side